Денеска во Струга прегледи на отворено во рамки на кампањата „Не чекај, превенирај! Заедничка борба за женско и машко здравје”

- Локални
69

Во рамки на кампањата „Не чекај, превенирај! Заедничка борба за женско и машко здравје”, СДСМ Струга организира превентивни прегледи на отворено.

Истите ќе се одржат денеска со почеток во 10:00 часот пред Маркет Балкопром (наспроти црква Св. Ѓорѓија).

,,Ќе се врши контрола на гликемија, мерење притисок и превентивно советување за подобра грижа за здравјето.“-информираат организаторите.

Strugaonline

Facebook Коментари