Доел ,,Вакчаре-Струга“ има потреба од работничка за во новата кафетерија

- Локални
231

Доел ,,Вакчаре-Струга“ има потреба од работничка за во новата кафетерија кај терминалот.

Работно време од 8:30 до 16:30 часот.

Заинтересираните кандидат/ки да се обратат на телефон 071 220 002

Facebook Коментари