Фирма во Струга има потреба од правник

- Локални
164

Фирма од Струга има потреба од правник со положен правосуден испит или лице кое e во процес на полагање на истиот.

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на телефонскиот број 070 340 500

Strugaonline

Facebook Коментари