ЈП Водовод и канализација-Струга: Има дефект во главното црево за вода, работиме за што побрзо санирање на дефектот

- Локални
248
Од утринава има прекини на водоснабдувањето во Струга.
-Поради дефект во главното црево за вода, прекинато е водоснабдувањето на градот.-информираат од ЈП Водовод и канализација -Струга.
Од претпријатието информираат дека нивните тимови се  на место и работат на што побрзо отстранување на дефектот.
Strugaonline

Facebook Коментари