ЈП Водовод и канализација: Водата во Струга е загадена, да не се користи за пиење

- Локални
367
ЈП Водовод и канализација – Струга информира дека поради врнежите, водата во општина Струга е загадена и не може да се користи за пиење.
-Ги замолуваме сите граѓани да внимаваат и да не употрeбуват вода, до следното известување.
Ви благодариме за разбирањето.-стои во соопштението.
Strugaonline

Facebook Коментари