Месна заедница-Октиси ќе бира нов претседател

- Локални
171

По барање на граѓаните на село Октиси и со негово лично барање, Бакар Шајноски поднесе неотповиклива оставка од функцијата претседател на Месна Заедница Октиси. Истата е прифатена од сооедновото одеделение за соработка со Месни Заедници. – информираат од месна заедница- Октиси.

Од таму додаваат дека во наредните денови одделението за соработка со Месни заедници ќе организира избор на нов претседател на Месната заедница кој ќе биде прифатен од жителите на село Октиси.

Strugaonline

 

Facebook Коментари