МЈП „Проаква“ доби нови канцеларии

- Локални
183

Градоначалникот на општина Струга, Рамис Мерко, заедно со преставници од неговиот кабинет и директорот на МЈП Проаква , Јетон Шаќири, присуствуваa на свеченото отворањето на новите канцеларии на ЈП Проаква.

„Условите и работната средина се од суштинско значење за ефикасна работа и затоа претпријатието од тешки средини и услови премина во погодна работна средина.“ – велат од Општина Струга.

Strugaonline

Facebook Коментари