На 18-ти октомври, Балетското студио ,,Бах“ со танц ќе донесе Светлина

- Интервју, Локални
283

Во денешното издание на емисијата ,,Плеј кафе“ на Плеј радио, ни гостуваше Тања, кореограф и идеен творец на Балетското студио ,,Бах“.

Го најавивме овогодинешниот концерт што ќе се одржи во недела, 18-ти октомври со почеток во 18:00 часот во Центар за култура ,,Браќа Миладиновци“. Концертот годинава носи наслов ,,Светлина“. Во ова чудно и помалку мрачно време во кое живееме, Баховки преку танц ќе донесат Светлина.

Деталите слушнете ги во разговорот.

Извор: Play radio

 

Facebook Коментари