Театарот ,,Солзи и смеа“ од Битола со комично шоу ,,Драпај си Корона” во Охрид

- Локални
86
НУ Центар за култура „Григор Прличев“-Охрид во соработка со театар „Солза и Смеа” од Битола ве покануваат на комично шоу ,,Драпај си Корона” во петок 16-ти октомври 2020 година, со две претстави во 18.00 часот и 20.00 часот во големата сала на НУЦК Охрид. Претставите во двата термини ќе се одиграат со почитување на сите здравствени протоколи и со ограничен број на публика.
Картите по цена од 150 денари ќе бидат пуштени во продажба на денот на изведбата на билетарата при НУЦК “Григор Прличев”-Охрид.
Strugaonline

Facebook Коментари