Новогодишни попусти во Едукативен центар „Таргет“-пријавете се!

- Локални
134

Новогодиншни попусти во Едукативен центар „Таргет“!


Се формираат две нови групи со по пет заинтересирани кандидати за
– стандарден курс по германски јазик (времетраење пет месеци)
– интензивен курс по германски јазик (времетраење три месеци месеци )
Искористете ја  оваа екслузивна можност да учите интензивно, а истовремено да искористите новогодишни попусти.

„Нашата цел е ефективност во учењето, и работа во мали групи за постигнување успех. Почетокот на наставата е истовремено со почеток на  второто полугодие.“ -информираат од „Таргет“
Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на телефон  078 633 905

Strugaonline

Facebook Коментари