Пицерија ,,Ангела“ вработува, ова се отворените позиции

- Локални
1442

Пицерија ,,Ангела“ има потреба од пица мајстор, помошник/помошничка за во кујна и шанкер.

Сите заинтересирани кандидати да се обратат на телефонскиот 078 302 000.

Strugaonline

Facebook Коментари