Промоција на романот ,,Децата на Амон“ од Робертина Ал-Ашури наскоро во Струга

- Локални
37

На 25-ти јуни со почеток во 19:30 часот  во фоајето при Центар за култура ,,Браќа Миладиновци“ во Струга ќе се одржи промоција на романот ,,Децата на Амон“ од Робертина Ал-Ашури. Промотори ќе бидат Д-р Рубин Земон, М-р Милчо Јовановски, доц д-р Никола Митровиќ Бабе и м-р Стефан Димоски.

Strugaonline

Facebook Коментари