Се асфалтира главниот пат во ,,Езерски Лозја“, градоначалникот Мерко врши увид

- Локални
458
Работните тимови на Општина Струга, со надзор на градоначалникот Рамис Мерко, денеска на терен го асфалтираа главниот пат од населба „Езерски Лозја“.
-Овој пат е дел од проектот за асфалтирање на нови патишта во градот Струга и околните села, кои се спроведуваат во континуитет. Реализирањето на вакви инфраструктурни проекти го олеснува движењето на пешаците и возилата, со оглед на тоа што токму овој пат не ги исполнуваше нормалните услови за движење.-соопштуваат од Општина Струга.
Strugaonline

Facebook Коментари