Шеталиштето во Струга украсено со чадори во разни бои

- Локални
282
Доцна синоќа вработените од ЈП Комунално Струга го украсија новото шеталиште со украсни чадори во боја.
Директорот на ЈП Комунално Струга Иќмет Ислами изјави дека идејата на овој проект е со цел граѓаните кој го користат шеталиштето пријатно да се чувствуваат како во естетска смисла така и во заштита од сонце.

Facebook Коментари