Тројца возачи во Струга казнети поради брзо возење, четири возила подигнати со ,,пајак“

- Локални
98

На 29.11.2021 година од 07 до 10 часот, при извршени сообраќајни контроли, полициските службеници санкционирале 15 возачи кои во и надвор од населено место управувале моторни возила со брзина поголема од дозволената (Охрид-09, Струга-03, Дебар-03).  Во Струга, со специјално возило „пајак“, подигнати се четири возила кои биле непрописно паркирани.

Извор: СВР Охрид

Facebook Коментари