Утре дел од Струга ќе биде без вода од 08:00 до 15:00 часот

- Локални
320

ЈП Водовод и канализација – Струга  известува  дека утре (04.11.2022) поради изведување работни активности во доводната мрежа, ќе има прекин на снабдувањето со вода за пиење, од 08:00 до 15:00 часот, во неколку  делови од градот како:,,Мислешевски пат“, „Ристо Крле“, „ЈНА“ и зградите кај „Трим&Лум“ и „Набизи“.

Strugaonline

Facebook Коментари