Утре неколку локации во Струга ќе бидат без вода од 08:00 до 14:00 часот

- Локални
373
ЈП ,,Водовод и канализација“-Струга информира дека  утре, 02.04.2021 (петок), од 08:00 до 14:00 часот ќе има недостиг на вода во следните населени места: Дел од патот „Ристо Крле“ и „ЈНА“ , село Мислешeво, како и на локациите во близина на „Хотел Аполониа“ и „Универзитет ФОН“.

Facebook Коментари