Започна асфалтирањето на патиштата во село Октиси

- Локални
507

Екипа од  јавното претпријатие за државни патишта денеска започна со асфалтирање на патишта во село Октиси. Асфалтирањето започна од влезот на селото, а ќе продолжи до Горна Џамија.

Жителите на Октиси често реагираа за неасфалтираните патишта, а сега истите ќе добијат нов лик.

Strugaonline

Facebook Коментари