Актуелната реалност во земјава и светот Гуру Харе ја преточи во песна, слушнете ја „Карантин“

- Музика
191

Искусните и талентирани музичари знаат да направат уметност и да бидат инспирирани од секоја ситуација, така, Игор Атанасовски-Харе актуелната реалност во земјава и светот ја преточи во нова песна насловена како „Карантин“.

Во неа, сите ќе се пронајдеме.

Strugaonline

 

Facebook Коментари