Мерко за Канал 5: Педесет дена бев на инфективна, секое ново утро беше радост што сум го дочекал

- Локални
233

„50 дена поминати  во инфективната клиника секое ново утро ми беше среќа и радост што сум го дочекал“, вака градоначалникот на Струга Рамиз Мерко во интервју за Канал 5  го раскажа седумнеделното лекување на клиниката од Ковид 19.

За него лекувњето било долго имал тешкотии со дишењето, од човек кој имал 110 килограми стигнал до 80 килограми инфузии, кислород.

Интервјуто можете да го погледнете на следниов ЛИНК

Извор: Канал 5

Facebook Коментари