Промоција на книгата ,,Балканскиот етнички феникс“ од Д-р Рубин Земон во Струга

- Локални
43

Издавачката куќа ,,Авант Прес“ ја претставува книгата ,,Балканскиот етнички феникс“ од Д-р Рубин Земон.

Промоцијата ќе се одржи во понеделник (3-ти август) во Центар за култура ,,Браќа Миладиновци“ во Струга. Почетокот е закажан за 20:00 часот.

Промотори ќе бидат Проф.-д-р Ѓорѓи Тоновски и Проф.-д-р Зоранчо Малинов.

Strugaonline

Facebook Коментари