Реприза на претставата „Хотел ни на небо ни на земја” во Охрид

- Локални
172

После премиерата на претставата „Хотел ни на небо ни на земја” која помина со долги аплаузи, во Охридскиот театар, истата ќе се игра репризно и тоа во среда, 11-ти декември со почеток во 20:00 часот.

Автор на „Хотел ни на небо ни на земја” е Емануел Шмит, а во режија на Љупчо Ѓоргиевски.

Играат: Никола Тодороски, Стрезо Стаматовски, Адријана Билаловиќ Тодороска, Ивица Цонев, Ирена Илиевска, Елизабета Стефановска, Стефан Николиќ и Мила Коруновска.

Картите се пуштени во продажба на билетарата при НУЦК “Григор Прличев” – Охрид. Телефон за резервации 046/261-063, 075/283-066

Strugaonline

Facebook Коментари