Се разговара за збратимување на Општина Струга со Општина Центар -Сараево

- Локални
264

 

Изминатиов викенд,  во Општина Струга гостуваа советниците на Советот на Општина Центар на град Сараево.

На средбата се разменија искуства и се разговараше за можни соработки во иднина. Меѓу другото, се разговараше и за збратимување на Општина Струга со Општина Центар на Сараево. „Делегацијата од Сараеево му честиташе на градоначалникот за неговата успешна работа, Советниците му посака и понатамошни успеси и му се заблагодарија за топлото гостопримство.“ – информираат од Општина Струга.

Strugaonline

Facebook Коментари