Струга го доби најукрасениот Lounge bar -„Метрополис“

- Локални
1148

Доживејте ја предновогодишната еуфорија во најпразничниот амбиент во Струга. Lounge bar Метрополис ве внесува во празнична магија украсен по примерот на светските локали од ваков тип.

Добра храна, музика и раскошни украси ја носат новата 2020-та година во Lounge bar Метрополис

StrugaOnline

Facebook Коментари