ВИДЕО: Кандидатот за градоначалник за општина Струга, Рамиз Мерко со проекти со кој се одбележа неговото работење со општина Струга

- Локални
333

По повод престојните локални избори 2021 кој ќе се одржат на 17-ти октомври, кандидатот и актуелен градоначалник за општина Струга, Рамиз Мерко презентира видеа со кој го одбележаа неговото работење со општината Струга изминативе 4 години. На следните видеа ќе ги видите целосната реконструкција на ул. ЈНА и улицата Маркс и Енгелс.

Facebook Коментари