Започна асфалтирањето на улица „Партизанска“ во Струга

- Локални
245

-Денескa започна процесот на асфалтирање на улицата „Партизанска“   што е многу важна за развојот на туризмот и за поддршка на хотелските капацитети долж брегот, имајќи во предвид дека летната сезона се приближува. – информираат од Општина Струга.

Од таму додаваат дека паралелно, во истиот патен сегмент, интензивно се работи и на промената на старите азбестните цевки со нови како и на изградбата на новата постојка.

Strugaonline

Facebook Коментари