Зградата на Општина Вевчани со нова термоенергетска фасада

- Локални
82

Заврши  реконструкцијата на фасадата на зградата на Општина Вевчани.

-Општина Вевчани доби модерна, термоенергетска фасада со урбан лик како што доликува на една модерна урбана населба.-вели градоначалникот на Вевчани, Сашо Јанкоски.

Strugaonline

Facebook Коментари