Филип Талевски: Да се носи дресот на ,,Вардар“ е тешко и одговорно, тоа за мене е најголем мотив!

- Интервју, Спорт
299

Во блокот спорт, продолжуваме со претставување на екипите учеснички на Меѓународниот турнир Струга 2021. Време е за Вардар, Двократен европски шампион, актуелен освојувач на купот на Македонија, екипа која што е посебен бренд, а заедно со нас е нивниот лев бек, Филип Талевски. Со Талевски зборувавме за неговата лична кариера, плановите и амбициите на РК Вардар за претстојната сезона како и за настапите за македонската репрезентација.

Целиот разговор можете да го проследите на следниов ЛИНК

Извор: Play radio

Facebook Коментари