14 активни случаи во Струга и струшко, најмногу има во Струга и Враништа

- Локални
3286
Голем број читатели на Strugaonline  до нашата редакција испратија барање за информација колку од заболениете од КОВИД 19 се во градот, а колку од селата. Нашата екипа се обрати во Центарот за јавно здравје -Охрид од каде добивме конкретни места и бројки.
На подрачјето на Општина Струга во моментов има 14 активни случаи.
Струга-4 лица
Лабуништа 3 лица
Подгорци 2 лица
Враништа 4 лица
Октиси 1 лице.
Strugaonline

Facebook Коментари