Бојан Велевски за Play radio: Во сабота во Охрид публиката ќе проследи феноменален продукт, комедија која ќе ве насмее и ќе ве замисли

- Интервју, Локални
226

Актерот Бојан Велевски прави голема стендап турнеја низ десет градови во Македонија со наслов ,,Све ли ја да мислам”, а по текст на Божидар Божиновски. Премиерата тргна од Прилеп, продолжи во Струмица, Кавадарци, Гевгелија, Кочани, Битола, Куманово, Тетово и Штип. На овие настани турнејата досега собра над 5000 луѓе. На ред е настапот во Охрид, во Охридскиот Народен театар, оваа сабота 11-ти ноември со почеток во 20:00 часот. Деталите ги дознавме од Бојан Велевски. Целиот разговор можете да го проследите на следниов линк:

Извор: Play radio

Facebook Коментари