Даниел Павлески е избран за претседател на Месна заедница-Брчево

- Локални
423

-Граѓаните на село Брчево го избраа Г-дин Даниел Павлески за претседател на Месната заедница. – информираат од  Одделението за соработка со месни заедници при Општина Струга.

Од таму додаваат дека изборот на претседател на оваа Месна заедница доаѓа од потребата да бидат решени повеќе прашања од секојдневно значење  за животот и работата на жителите на Брчево.

 

 

Facebook Коментари