Денеска започнува третирање против штетници во Музејот во Струга

- Локални
266

Работните активности за превенција и заштита на Mузејот во Струга започнаа.


„Ве информираме дека од 14.08.2019г. до 20.08.2019г. во музејот ќе се врши третирање против штетници, редовна годишна активност. Поради тие причини изложбениот дел од музејот ќе биде недостапен за посетителите“ – информираат од тимот на Музеј Д-р Никола Незлобински-Струга.  Од таму додаваат дека изложбениот дел со работа повторно ќе започне на 21-ви август.

Strugaonline

Facebook Коментари