Евротип и ВЛТ во Охрид и Струга со нова голема промоција!

- Локални
97

Спортските обложувалници Евротип заедно со ВЛТ, сабота во посета на Охрид и Струга!

Дојдете на пладне на нашите добропознати локации во Охрид на ул.Јане Сандански бр.62 и ул.7-ми Ноември бр.29 (Пазар) и во Струга на ул.15-ти Корпус бр.9 и ул.Маркс Енгелс бр.37 и освојте бројни ваучери за ВЛТ апаратите на видеолотарија.

За секој уплатен тикет, Евротип ве наградува со бројни награди. Дојдете и уверете се дека вашиот тикет кај нас вреди повеќе.

Ве очекуваме на добра забава и награди кои само за Вас ги подготвија Евротип и ВЛТ. Посетете не и добијте ваучер, нема што да загубите, можете само да добиете!

Во Охрид и Струга, не ја пропуштајте промоцијата оваа сабота! Ве очекуваме!

Facebook Коментари