Градежната фирма МИ-ТРАНС има потреба од работници

- Локални
138

Градежната фирма МИ-ТРАНС има потреба од шофери на камиони и шлепери со Ц и Е категорија. Потребни се и машинисти за ракување со багери. Заинтересираните кандидати да се обратат на телефон: 070 304 437 и 070 333-513.

Facebook Коментари