Хемиско чистење ,,Стефани“-за комплетно чисти автомобили и ентериер во вашите домови и угостителски објекти

- Локални
559

Хемиско чистење-Стефани.

Нашиот тим ви нуди професионално хемиско чистење и полирање на вашите автомобили, гарнитури во вашите домови ( двосед, тросед , фотелји од кожа, штоф и еко кожа) , но тука сме и за сопствениците на угостителски објекти. Ние доаѓаме во вашите ресторани и кафулиња и вршиме комплетно чистење на инвентарот.

Се наоѓаме во Калишта.

Повеќе информации можете да добиете на телефон  070-92-92-01

Strugaonline

Facebook Коментари