Илинден А.Д Струга вработува-ова се работните позиции

- Локални
826

Илинден АД. Струга има потреба од:

Шофери на товарни возила , канидатите треба да поседуваат  C, D и E категорија.

Ракувачи со градежни машини

Градежни работници и тоа: Армирачи, тесари и општи работници за градежништво

За наведените работни позиции , пожелно е кандидатите да имаат работно искуство.

Информации на телефон:  046-781-902; 070-362-919

Илинден АД. Струга, улица Пролетерски бригади бр 62.

Facebook Коментари