ЈП ,,Еко-Струга“: Паркинг просторот до маркетот,, ФИДЕКО ” е нелегален

- Локални
426
ЈП ,,Еко-Струга“ преку соопштение ја известува јавноста во Струга за постоење на нелегален паркинг -простор.
,,Ве известуваме дека со паркинг просторот до маркетот,, ФИДЕКО ” до Пицеријата ИТАЛИАНО до колективната станбена зграда, не стопанисува претпријатието ЈП Еко Струга и истиот е нелигитимен и нелегален.“- стои во соопштението.

Facebook Коментари