ЈП ,,Комунално“ спроведе акција за чистење од Сатеска до Автокамп ,,АС“

- Локални
151

Екипите на ЈП Комунално-Струга од секторот ,,Паркови и зеленило“ денес спроведоа активности за чистење и собирање на отпадот кој беше натрупан на крајбрежјето на Охридското езеро на потегот од Сатеска до Автокамп ,,АС“

 

Facebook Коментари