ЈП „Комунално“ – Струга наредните денови ќе вршат “генерално чистење” на дел од улиците на Град Струга

- Локални
166

Екипите на ЈП „Комунално“ – Струга во текот на денешниот ден вршат “генерално чистење” на дел од улиците на Град Струга.


Во рамките на акцијата се врши рачно метење на дел од главните и споредните улици во градот, како и косење на зелените површини. Во текот на денешниот ден во реализацијата на акцијата се ангажирани 20 работници.


Акцијата ќе продолжи и во наредните денови. – велат од ЈП „Комунално“ Струга.

StrugaOnline

Facebook Коментари