ЈП Комунално Струга спроеведе акција за генерално чистење

- Локални
222

ЈП „Комунално“  Струга во текот на денешниот ден спроведе акција за генерално чистење на ул Маршал Тито, на потегот од Градски Пазар до Православните гробишта.

„За реализација на активностите се ангажирани дваесет работници на терен. Екипите на Препријатијето извршија рачно метење како и расчистување на дивите депонии на овај простор.“-информираат од претпријатието.

Strugaonline

Facebook Коментари