ЈП „Комунално“-Струга во акција за чистење на непрописно одложен отпад

- Локални
305

ЈП „Комунално“-Струга започна акција за чистење на просторот околу зградите на ул. „Ристо Крле“ и просторот околку зградите на улица „ЈНА“.


Од претпријатието информираат дека  со десет работници на терен и со сета потребна механизација ќе го чистат непрописно одложениот отпад на овие локации.
Акцијата ќе продолжи и во наредните денови.

Strugaonline

Facebook Коментари