ЈП Комунално- Утре ќе садиме дрва на ул Туристичка, граѓаните да ги тргнат возилата од таа локација

- Локални
168

ЈП Комунално -Струга ги известува граѓаните дека утре, 29.11.2020 година на ул Туристичка ( наспроти салон за мебел Љачка) ќе се засадуваат нови дрва.

Од претпријатието замолуваат сите граѓани кои таму ги имаат паркирано своите возила, да ги тргнат за екипите на ЈП Комунално да работат непречено.

Засадувањето ќе се врши во период од 07:00 до 13:00 часот.

Strugaonline

Facebook Коментари