ЈП Водовод и канализација: До 15:00 часот вода нема да има од „ЕВН“-Струга, индустриска зона, дел од село Мороишта и дел од село Враништа

- Локални
523
ЈП Водовод и канализација Струга известува  дека поради изведување работни активности,  до 15 часот ќе има недостиг на вода од „ЕВН“-Струга, индустриска зона, дел од село Мороишта, и дел од село Враништа.
Strugaonline

Facebook Коментари