ЈП Водовод и канализација со соопштение за сите физички лица корисници на нивните услуги

- Локални
278
Согласно мерката 22 од петтиот пакет на мерки, донесена од страна на владата на РСМ, “ЈП Водовод и Канализација-Струга”, ги известува сите физички лица, дека имаат право во рок од пет месеци да бараат репрограмирање за плаќање на длогот во период од дванаесет месеци.
Исто така имаат право да вршат плаќање на долгот со кое ќе бидат ослободени од каматата 100%.
Дополнителни информации на: uks.com.mk или преку е-маил: [email protected]

Facebook Коментари