Како Струга нема друга – на дело!

- Локални
746

Познативе стихови за нашата Струга ќе се докажат и на отворањето на новиот мегамаркет МИСА.

На простор од 900 метри квадратни, со голем број паркинг места, со уште поголем асортиман од оној што го знаеме, со збогатена понуда од вкусно и свежо зготвени јадења, рибарница и пекарница, мегамаркетот МИСА на стружани и на нашите гости ќе им понуди несекојдневна пазарџиско искуство.

Отворањето на новиот објект е закажано за 21.4.2019 година во 12ч.

StrugaOnline

Facebook Коментари