Кандидатот за градоначалник на општина Струга, Димче Шипинкароски вчера меѓу жителите на Мороишта

- Локални
543
Кандидатот за градоначалник на општина Струга, Димче Шипинкароски вчера со жителите на Мороишта разговараа за нивните проблеми.
„Ги претставивме нашите решенија, изразени во конкретни проекти. Мотивирани за работа се обврзуваме кон остварување на ветеното. Нашата посветеност и ангажираност го носи најдоброто, носи подобар живот во секое населено место, носи развој и напредок. Нашата програма е концизна и фокусирана на потребите на граѓаните.
Очекувам мороиштани масовно да ја поддржат!„- истакна Димче Шипинкароски, kандидатот за градоначалник на општина Струга.

Facebook Коментари