Конечно во Струга-Слатка Куќа со најслаткото од Swisslion!

- Локални
643

Слатка Куќа oтворена  во Струга!

Најслаткото од Swisslion- името кое со насмевка го изговараат вљубениците во највкусните производи, произведено по оригинална ЕСЕЛ технологија од природни строго контролирани состојки по стандарди кои се гаранција за врвен квалитет.

Стружани сега можат да се насладуваат со вкусни чоколади и кремови, бомбони, вафли, медењаци, кекс и желе производи, сладолед, сокови, храна за деца. Слатка куќа ви нуди и безалкохолни пијалоци, супи, тестенини и месни производи.

Улица Маршал Тито 2/2 Градски Пазар Струга. Телефон 075/499454.

 

Facebook Коментари