LTH Леарница вработува-ова се работните позиции

- Локални
162

ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. SLO

Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија преку автоматизиран процес на леење под висок притисок,  машинска обработка на одлеаноците и конструкција на алати.

*Поради проширување на производната програма имаме потреба од пополнување на новоотворените работни места:
Kонтролор на леење под висок притисок-Квалификации: Средно стручно образование – металопреработувачка/техничка насока
Способности: Прецизна комуникација, логика и аналитика

Мерачи во одделот за контрола на производ-

Квалификации: Средно стручно образование – техничка насока

Способности:  аналитика, дигитална  писменост

Задолжително носење заштитна опрема, работа во смени, 40 часа неделно/8 часа дневно во производните капацитети на компанијата. Работа по стандарди IATF 16949; ISO 14001; ISO 50001 и ISO 45001.

Вашите апликации можете да ги испратита на адресите погоре најдоцна до 28/02/2021 година и во најскоро време само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Ве очекуваме!

*Со аплицирањето кандидатите се согласуваат нивните професионални апликации да бидат задржани во базата на човечки ресурси во наредните 90 дена и нивна обработка за потребите на процесот на селекција и вработување.

Facebook Коментари