На 23-ти април хуманитарно возење и дружење за Бојан, МТБ Караула ги повикува сите стружани

- Интервју, Локални
511

Во организација на спортското здружениe МТБ КАРАУЛА Струга, во недела на 23-ти април пред Барабар терасата со почеток во 10:00 часот ќе се одржи дружење, кафе муабет, а потоа и симболично возење со велосипед до Охрид. Сето тоа со хумана цел, сите учесници во овој настан да донираат за нашиот млад сограѓанин Бојан Крстески кој е на лекување во Италија и потребна му е нашата помош. Деталите околу настанот ги дознавме од коосновачите на МТБ КАРАУЛА Струга, Жарко Шопоски и Роберто Аџиоски.

Целиот разговор можете да го проследите на следниов линк.

Извор и фото: Play radio

Facebook Коментари