Најпопуларните американски рецепти ексклузивно во Lounge Bar ,,Metropolis“

- Локални
352

Време е за вкусно патување со Lounge Bar ,,Metropolis“.  Најпопуларните американски рецепти ги донесовме во Струга. New York Hot Dog ,  Chicago Hot Dog и California Hot Dog само во Lounge Bar ,,Metropolis“.

Единствено во Струга, американските хот-дог специјалитети можете да ги пробате во Lounge Bar ,,Metropolis“ кој се наоѓа наспроти хотел ,,Дрим“ во Струга.

Strugaonline

Facebook Коментари